Анкета

Коя е най-изненадващата двойка съквартиранти във VIP Brother 2?

Архив

Архив
Opet

» Форум Шоуто Защо се подигравате с хората?

Нов Отговор
 
тема автор дата
» Защо се подигравате с хората? utvraten 2008-09-25 22:09
Току що гледах как влиза поредният от мъжете - Тошко. Разбирам да съберете туркини, циганки, "обратни", "скинари", граждани, селяни, красиви и тъпи, по-грознички и умни....обаче да вкарате този злочест човек вътре....хора вие сте по-големи ........от него. Какво целите? Да го направите по-нисък от тревата? За кратък период да стане обект за присмех на децата които гледат предаването ви? Малко ни е олигофренско младото поколение, продължавайте да си го отглеждате. :( ... Пожелавам на тези, който одобриха Тошко (нищо против човека - напротив) те или някой техен много близък по една или друга причина да изпадне в неговото положение (за кратко - не съм толкова злобен като вас) и в това време да го пуснат в някое пошло предаване като вашето. Аз бях дотук...Не знам за следващият брадър пак може да съм пред телевизора... за този ви наказвам. АЗ НЯМА ДА ГЛЕДАМ!
п.с.
Няма да гледам и "Господари на ефира", защото и там ще има подигравки с Тошко. Кой знае, може и да ме изненадат и да не паднат до вашето ниво. Рейтинга не е всичко! Знаете как бих ви нарекъл...нали сте умни...
» ..... z_MAREIA 2008-09-26 11:56
Big Brother за пореден път успя да шокира всички. След като зрителите на шоуто помислиха, че новият участник е бавноразвиващ, се оказа, че Тошко всъщност е животновъдът с актьорски талант Филип Ралев. За тайната му мисия знаят двама от новите Съквартиранти. Те ще помагат героят му да не бъде разкрит. С какво въпросната мисия ще промени живота на Филип/Тошко предстои да разберем!
 
 
 

Със съдействието на:

Спонсор

Медийни партньори

Радио Веселина
Радио Витоша
Радио Атлантик

Една продукция на

Една продукция на
 
web design: eDesign web design: www.edesign.bg

Copyright © 2007 www.bigbrother.bg.